JOŠ MALO I GOTOVO: Završena prva faza izgradnje Vidikovca na Trebeviću, pogledajte kako izgleda iz zraka... (FOTO)

Završena je izgradnja prve faze Vidikovca kojim će Grad Sarajevo dobiti jedno od najreprezentativnijih zdanja sa kojeg se pruža najljepši pogled na glavni grad Bosne i Hercegovine.

  • Ekonomija

  • 15. Nov. 2020  

  • 0

Vidikovac je dio ciklusa investicijskih projekata čija je gradnja većinom finansirana sredstvima budžeta Grada, odnosno Trebevićka žičara i Sarajevska Vijećnica / Sarajevo City Hall grade Vidikovac iz ostvarene dobiti Javnog preduzeća Sarajevo d.o.o.

alt

Grad Sarajevo je ovim projektom zaokružio investicioni ciklus kojem je cilj bio da se Trebević vrati svim Sarajlijama i gostima glavnog grada Bosne i Hercegovine.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...