VRUĆI KADROVI, INSTAGRAM EKSPLODIRAO: Karleuša se po krevetu valjala u donjem rublju, a prije toga poručila - "SEKS PRODAJE" (FOTO)

Prije nekoliko dana je u muzičkom showu 'Zvezde Granda' izjavila kako njen suprug, fudbaler Duško Tošić, nije oženio domaćicu i bankarsku službenicu, nego 'seks bombu'

  • Sex i grad

  • 15. Nov. 2020  15. Nov. 2020

  • 0

Skandalozna Jelena Karleuša (42) se očito drži svoje izjave od prije nekoliko dana da 'seks prodaje'.

Pjevačica je sada pratiteljima na Instagramu pokazala vruće kadrove iz kreveta na kojem se golišava izvijala, a u jednom trenutku pokazala je i stopala.

alt

 Komentara zaluđenih fanova, kao što je bilo i za očekivati, ni sada nije nedostajalo.

alt

- Poklon za one što imaju fetiš na noge - napisao je jedan fan na društvenoj mreži.

Podsjetimo, Karleuša je prije nekoliko dana u muzičkom showu 'Zvezde Granda' izjavila kako njen suprug, fudbaler Duško Tošić (35), nije oženio domaćicu i bankarsku službenicu, nego 'seks bombu'.

alt 

- Ja sam prvo bila zvijezda Jelena Karleuša pa sam se udala za Duška Tošića. Prema tome, ja se ne mogu omotati u feredžu zato što sam se udala. Ja ću biti ja i ja se bavim ovim poslom zato što ne kuham, ne peglam, imam žene koje to rade. Moj posao koji meni donosi lovu je da budem seks bomba - rekla je tada.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...