URNEBESNO; SMIJE SE CIJELA PLANETA: Evo kako voditelj iz Gane u sportskim vijestima čita imena evropskih klubova (VIDEO)

Glumac, voditelj i komičar iz Gane Akrobeto čitao je parove Premijer lige, Primere, Bundeslige i garantujemo vam da ćete "umirat" od smijeha

  • Show

  • 15. Nov. 2020  15. Nov. 2020

  • 0

Nisu mi baš "legle" ekipe iz Premijer lige, bolje nije prošla ni Primera, ali bar je pogodio Barcelonu, a pravi dar-mar nastao je kada je počeo da čita parove Bundeslige.

Čak se i Akrobete nasmiješio kada je na red došla Bundesliga. Sada ćete vidjeti koliko je teško izgovoriti Leipzig ili Eintracht Frankfurt, a posebno Borussia Mönchengladbach.

Pogledajte priloženi video, ali do kraja, jer je kraj urbenesan.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...