VUČIĆ KOD MARIĆA OTKRIO SVE: „Ne potcenjute ruske tajne službe, oni su znali sve o putu u Washington“

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su Rusi znali šta će biti potpisano u Washingtonu, da nije ništa krio, kao i da je bilo najvažnije s njihove strane da nije bilo nikakvih iznenađenja po pitanju Kosova.

  • Regija

  • 17. Nov. 2020  17. Nov. 2020

  • 0

Vučić je sinoć za Happy TV rekao da se prije nego što je otputovao u Washington vidio s ambasadorom Rusije u Srbiji, kao i da je odmah poslije razgovarao s Vladimirom Putinom.

"Ne potcenjujte ruske tajne službe", rekao je Vučić, dodavši da su Rusi imali informacije, kao i da ni on nije ništa krio.

"Prvo, moja dužnost je da razgovaram sa partnerima koji nas podržavaju oko Kosova i rekao sam im da oko Kosova neće biti iznenađenja, jer ako bude, a očekivao sam da bude, neće biti s naše strane iznenađenja, kao što ih nije ni bilo", naglasio je Vučić.

Dodaje da je o svemu drugome Putina obavijestio u razgovoru odmah poslije Washingtona, kao što je obavijestio i sve Evropljane, i Angelu Merkel prije i Macrona poslije.

Vučić kaže da opoziciju u Srbiji nije interesovalo šta je potpisano u Washingtonu niti tačke tog sporazuma.

"Jedino ih je interesovalo da nađu nešto protiv mene i da imaju da kažu nešto", dodao je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...