SAMO ZA ŽENSKE OČI: Magazin "People" odabrao, ovo je najseksi muškarac u 2020. godini (FOTO; VIDEO)

Tridesettrogodišnji glumac, najpoznatiji po ulogama u "Creedu" i "Black Pantheru", sinoć je proglašen ovogodišnjim pobjednikom u showu Jimmyja Kimmela.

  • Sex i grad

  • 18. Nov. 2020  18. Nov. 2020

  • 0

Michael B. Jordan najseksi je muškarac svijeta, barem ako se konsultira magazin "People" i njihov godišnji izbor.

Tridesettrogodišnji glumac, najpoznatiji po ulogama u "Creedu" i "Black Pantheru", sinoć je proglašen ovogodišnjim pobjednikom u showu Jimmyja Kimmela.

U intervjuu za magazin, Jordan je rekao kako su žene u njegovoj obitelj "definitivno ponosne" na njegovu laskavu titulu.

Jordan, koji se titulom pohvalio i na Instagramu, priključio se drugim pobjednicima izbora magazina "People", kao što su John Legend, Idris Elba, Chris Hemsworth, Channing Tatum i David Beckham.

Legend, pobjednik 2019. godine, rekao je da mu je to bilo sjajno iskustvo, ali i da je spreman odreći se titule.

"People" navodi kako se Jordan borio za pravdu i izvan ekrana. Bio je aktivan glas u pokretu "Black Lives Matter" i zalagao se za registraciju glasača uoči nedavnih izbora.

Otkrio je kako se nada da će u nadolazećoj deceniji više producirati i režirati, a manje glumiti.

"Samo želim rasti, kakva god moja sljedeća evolucija bila", rekao je te dodao kako se nada da će dotad osnovati i porodicu. "Želim imati utjecaj širom svijeta i to ne samo kroz uloge koje igram", zaključio je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...