KAKAV VELEMAJSTOR: Slavni glumac otkrio kako je svakome od svojih prijatelja poklonio po milion dolara, pojma nisu imali šta će im se dogoditi

Ovako je izgledalo darivanje nakon što je okupio prijatelje koji, vjerovatno, nisu mogli ni slutiti šta ih čeka.

  • Show

  • 19. Nov. 2020  19. Nov. 2020

  • 0

Nakon intervjua koji je dao za GQ, svi su pomislili kako bi htjeli imati prijatelja kao što je George Clooney (59). Naime, glumac je priznao da je 2013. svakom od svojih 14 prijatelja poklonio čak milion dolara. Kaže da je to bilo u vrijeme kad je tek upoznao sadašnju suprugu Amal (42), ali nisu još ušli u vezu.

- Bio sam samac. Svi smo polako starili. Ja sam imao 52 godine, većina mojih prijatelja bili su stariji od mene. Pomislio sam, sve što imam su ti momci koji su mi tokom 35 godina pomagali na ovaj ili onaj način. Spavao sam kod njih na kauču kada sam bio bez novca. Posuđivali su mi novac kad ga nisam imao - otkrio je.

- Pomagali su mi kada mi je pomoć bila potrebna. I ja sam njima pomagao. Svi smo mi dobri prijatelji. Bez njih ne bih imao ništa od ovoga. A kako smo doista bliski, onda sam ih uvrstio u oporuku u slučaju da me pogodi autobus. Ali, zašto da čekam da me pogodi autobus? - dodao je.

Ovako je izgledalo darivanje nakon što je okupio prijatelje koji, vjerovatno, nisu mogli ni slutiti šta ih čeka.

- Kupio sam 14 torbi brenda Tumi i u svaku stavio po milion dolara. Držao sam geografsku kartu i pokazao sva mjesta na kojima sam bio, sve zahvaljujući njima. Rekao sam: 'Kako da vam uzvratim?' i odmah odgovorio: 'Što kažete na milion dolara?' - ispričao je glumac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...