HOPA CUPA PRED KAMERAMA: Hrvatsku glumicu pratilac pitao voli li seks "kao i u serijama", odmah mu je odgovorila

Zvijezda serija "Na granici" i "Kud puklo da puklo" Karmen Sunčana Lovrić podijelila je na svom Facebook profilu komentar koji joj je ostavio jedan korisnik, a koji ju je zgrozio.

  • Sex i grad

  • 19. Nov. 2020  19. Nov. 2020

  • 0

"Dobar dan, ljepotice! Da li u stvarnosti onako seks voliš kao u domaćim TV serijama", upitao ju je.

Karmen mu nije ostala dužna te mu je javno odgovorila.

"Isto, baš skroz isto, isto kao što u stvarnosti podmećem zmije u košare za piknik, trujem čajeve ljudima, vičem samo 'neću' svima i sve mi odgovara s 'neću', pa i stvari, spašavam svijet svaki dan sa svoje dvije frendice špijunke i rastem kao maslačak koji se sprema na godišnji bal cvijeća", napisala je.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...