DRUŠTVENE MREŽE PREPLAVLJENE KOMENTARIMA: Oni su se prvi oglasili o kandidaturi Bogića Bogićevića za gradonačelnika: “Velikan našeg vremena”

Predsjednik Kantonalne organizacije SDP-a BiH Sarajevo Damir Mašić na svom Twitter profilu među prvima je objavio ovu informaciju.

  • Mini market

  • 20. Nov. 2020  20. Nov. 2020

  • 0

Na prijedlog Socijaldemokratske partije BiH, Bogić Bogićević prihvatio je kandidaturu za gradonačelnika Sarajeva, saopćeno je jutros iz ove partije.

"Čovjek, državnik, socijaldemokrata koji je u prvi plan stavljao dobrobit svih ljudi tokom cijele političke karijere, dugogodišnji član i funkcioner SDP-a, sa zadovoljstvom je prihvatio poziv Socijaldemokratske partije da upravo on bude kandidat za prvog čovjeka glavnog grada Bosne i Hercegovine", napisali su iz SDP-a BiH.

Predsjednik Kantonalne organizacije SDP-a BiH Sarajevo Damir Mašić na svom Twitter profilu među prvima je objavio ovu informaciju.

"Velika nam je čast i zadovoljstvo da vas možemo obavijestiti da je naš drug Bogić Bogićević prihvatio kandidaturu SDP-a BiH i KO SDP BiH Sarajevo za poziciju gradonačelnika Sarajeva. Druže Bogi, HVALA TI", napisao je Mašić.

Oglasio se i predsjednik Naše stranke Predrag Kojović o prijedlogu SDP-a i kratko samo napisao "Bogi".

Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, također je ovo prokomentarisao u objavi na svom Facebook profilu.

"Velikan našeg vremena. Da nije bio hrabar kad je trebalo i kad to mnogi drugi nisu bili, politika Slobodana Miloševića imala bi pokriće za intervenciju tadašnje armije u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini", prenosi Radio Sarajevo.

"Presretni smo zbog prihvatanja kandidature Bogića Bogićevića i hvala kolegama iz SDP-a BiH. Velika nam je čast biti dio ovakve priče. U ovoj borbi istinski uživamo", napisao je Konaković.

Objava na Facebooku - undefined

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...