SJEĆATE LI SE VODITELJICE KOJOJ JE MOMAK KISELINOM UNIŠTIO LICE: Sada se sprema za 400. operaciju (FOTO)

Voditeljica Katie Piper poručila je da je sretna što je živa dok se priprema za 400. operaciju u posljednjih 12 godina. 

  • Show

  • 20. Nov. 2020  21. Nov. 2020

  • 0

Katie je 2008. godine izašla u javnost i pokazala kakve posljedice su ostale na njenom licu i tijelu nakon što je njen bivši momak Daniel Lynch napao sumpornom kiselinom.

12 godina kasnije, Katie se sprema 400. put otići pod nož, no otkrila je kako nikad ne gubi volju i da je sretna što je živa. 

"Možete to gledati tako da 400 operacija nije jednostavno podnijeti ili možete to prihvatiti i shvatiti da je izvanredno biti živ, jer žene koje su napadnute kiselinom u nekim drugim zemljama zapravo umiru", kazala je 37-godišnja Britanka za The Mirror. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...