HIT VIDEO: Svi gledaju snimak bebe u opasnosti i njegove majke s nadljudskim refleksom

Beba je pokušala sjesti na ivicu kreveta, zbog čega je zamalo završila na podu.

  • Šareni svijet

  • 23. Nov. 2020  24. Nov. 2020

  • 0

Majke imaju nadljudske sposobnosti. Osim što mogu obavljati nekoliko poslova istovremeno, njihovi su refleksi ponekad zaista nadrealni.

Dokazala je to jedna mama iz Vijetnama koja je pokušavala istovremenu čistiti sobu i čuvati bebu. Beba je sjedila s njom na krevetu kada je odjednom pokušala sjesti na ivicu, ali se otkotrljala i gotovo završila na podu.

Srećom, majka je imala nevjerojatno brze reflekse pa je u posljednji tren zgrabila bebu za ruke i podigla je natrag na krevet.

Video je u kratkom roku postao hit na društvenim mrežama, a svi hvale majčinu brzu reakciju.

“Ovo mora biti drugo dijete jer prvo uvijek nadrapa”, “Junakinja”, “O moj bože, još bi pao na pločice. Sigurno bi razbio glavu”, “Brzo razmišljanje”, pisali su gledatelji u komentarima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...