CRNO JUTRO U BOSNI I HERCEGOVINI: Mlađa ženska osoba izvršila samoubistvo skokom s nebodera u...

Kako se saznaje, 26-godišnjakinja je preminula nedugo nakon prijema u bolnicu.

  • Hronika

  • 24. Nov. 2020  24. Nov. 2020

  • 0

Jutros oko 8 sati u tuzlanskom naselju Slatina mlađa ženska osoba počinila je samoubistvo skokom s nebodera u ulici Albina i Franje Herljevića. Kako je za Tuzlanski.ba potvrđeno u Upravi policije od glasnogovornice Amre Kapidžić, Policijska uprava Tuzla je u 7:15 sati zaprimila prijavu o ovom događaju.

- U pitanju je mlađa ženska osoba koja je nakon pada s visoke spratnosti davala znakove života i prevezena je u UKC Tuzla. O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, a policijski službenici Sektora kriminalističke policije PU Tuzla poduzimaju daljnje mjere i radnje na dokumentovanju navedenog događaja – kazala je Kapidžić.

Kako se saznaje, 26-godišnjakinja je preminula nedugo nakon prijema u bolnicu. “Smrt je nastupila za vrijeme pokušaja reanimacije u 8:29 sati”, potvrdila je Ersija Aščerić-Mujedinović iz Službe za komunikacije Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...