VUČIĆEV NAJODANIJI POLTRON GORAN VESIĆ NAPAO AKTIVISTU: "Taj sadista Veselinović je iz klimatiziranog kafića ljetos prozivao radnike da rade na 35 stepeni"

Dobrica Veselinović je tokom gostovanja na N1 kritikovao to što na sjednici Skupštine grada Beograda, koja je zakazana za ponedjeljak, nema nijedne teme o pandemiji i lošoj situaciji u Beogradu.

  • Regija

  • 27. Nov. 2020  28. Nov. 2020

  • 0

Nakon gostovanja aktiviste inicijative Ne davimo Beograd Dobrice Veselinovića u emisiji "Dan uživo" TV N1, i kritika koje je iznio na račun ponašanja gradske vlasti u toku pandemije koronavirusa, oglasio se zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić uputivši nove uvrede Veselinoviću.

Dobrica Veselinović je tokom gostavanja na N1 kritikovao to što na sjednici Skupštine grada Beograda, koja je zakazana za ponedjeljak, nema nijedne teme o pandemiji i lošoj situaciji u Beogradu.

"Mi smo kao građani otpisani, mi smo potrošna roba koja mora da se brine o svom javnom zdravlju. Mora da se uvede vanredna situacija, da grad sanira posljedice ove krize", kazao je Veselinović.

Ubrzo nakon toga Vesić se oglasio na svojoj zvaničnoj Facebook stranici uputivši salvu uvreda aktivisti inicijative Ne davimo Beograd.

"Vidim da se danas oglasio onaj mali sadista Dobrica Veselinović koji je, iz kafića sa klimom, ljetos prozivao radnike da rade na plus 35. Traži sadista da 'Beograd hitno uvede vanrednu situaciju'!? E to pokazuje kakva je neznalica. U Beogradu je vanredna situacija uvedena 3. jula i još uvijek je na snazi. Jednom riječju, idiot i neznalica", napisao je zamjenik gradonačelnika Beograda.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...