METEOROLOZI UPOZORAVAJU: Na snazi je žuti meteoalarm zbog vremenskih prilika, poseban oprez u ovih šest gradova u BiH

Žuto upozorenje zbog vremenskih neprilika izdato je u većem dijelu Bosne i Hercegovine.

  • Hronika

  • 28. Nov. 2020  28. Nov. 2020

  • 0

Upozorenje zbog magle izdato je za područja Bihaća i Tuzle, dok je i zbog niskih temperatura na snazi za Sarajevo. Niske temperature očekuju se i u Livnu, Višegradu, Foči i Mostaru.

Jutros je u centralnim, istočnim i sjevernim područjima Bosne bilo hladno i maglovito vrijeme. U ostalim dijelovima Bosne i Hercegovine bilo je vedro.

Najniža temperatura zraka izmjerena je u Livnu, minus pet, dok je najtoplije bilo u Neumu, sedam stepeni. U Sarajevu su izmjerena minus četiri stepena.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...