POSLJEDNJA POSJETA ZAVRŠILA JE FIJASKOM: Dragan Čović u Mostaru sa ministrom vanjskih poslova Hrvatske

U Mostaru je počeo sastanak predsjednika HDZ-a BiH i zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića s delegacijom Vlade Republike Hrvatske.

  • Politika

  • 28. Nov. 2020  28. Nov. 2020

  • 1

U ime Vlade Republike Hrvatske, sastanku prisustvuju ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske Nataša Tramišak i ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman.

Podsjetimo, posljednja posjeta ministra vanjskih poslova Hrvatske Gordana Grlića Radmana završila je fijaskom. 

Čović i Grlić Radman u izbornoj kampanji za lokalne izbore u BiH posjetili su Tomislavgrad, ali uprkos snažnom lobiranju iz Hrvatske, u tom je hercegovačkom gradiću HDZ BiH pretrpio je težak poraz, prvi put u historiji.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...