KANDIDAT PROBOSANSKIH STRANAKA ZA GRADONAČELNIKA MOSTARA: “Imamo jasan plan, pozivam građane da masovno izađu na izbore!”

Prvi izbori u Mostaru nakon 12 godina.

  • Politika

  • 29. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 0

Ugledni mostarski doktor Zlatko Guzin, direktor Regionalne bolnice “Dr. Safet Mujić”, nosilac je liste “Koalicija za Mostar 2020” i kandidat probosanskih stranaka za gradonačelnika Mostara.

Dr. Guzin je govori o planovima i viziji Mostara u budućnosti, aktuelnom stanju u gradu i očekivanjima od predstojećih izbora.

“Ono što Mostar u svojoj biti jeste, ono što je bio u prošlosti, za što oduvijek ima predispozicije i resurse, prirodne i ljudske. Grad u kojem će se svi njegovi građani osjećati i živjeti ugodno, u koji ljudi rado dolaze i kojem se rado vraćaju. Mostar, nažalost, više nije centar, ni u ekonomskom ni u bilo kojem drugom smislu. Trebamo potpuno novu, modernu gradsku administraciju, sastavljenu od stručnih i kompetentnih ljudi, koji će biti servis i na usluzi svim građanima Mostara. Samo tako možemo riješiti probleme zaostalih ruševina, čistoće koja je na niskom nivou, nedostatka parking prostora, loših saobraćajnica, neefikasnih gradskih javnih preduzeća … Imamo jasan plan, platformu koja je okupila široku koaliciju stranačkih i nestranačkih kandidata kojima je zajednička spremnost raditi na tome da Mostar bude istinski centar regije u svakom smislu, ekonomskom, kulturnom, sportskom.

Naravno, preduslov za sve navedeno je podrška građana i masovan izlazak na izbore. Njihov glas će odrediti sudbinu cijelog grada i zato je važno da 20. decembra u ogromnom broju izađu na birališta i glasaju”, kazao je Guzin u razgovoru za Vijesti.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...