NOVI NAČELNIK NERMIN MUZUR IZNIO UZNEMIRUJUĆE TVRDNJE: “Dva automobila su zapaljena nakon izbora, NEĆETE MOĆI UNIŠTITI DOKAZE”

Kako navodi Muzur, jedan od automobila koji je zapaljen, vlasništvo je osobe koja je bila na kandidatskim listama Naroda i pravde za Općinsko vijeće Ilidža.

  • Hronika

  • 30. Nov. 2020  30. Nov. 2020

  • 1

Novoizabrani načelnik Ilidže Nermin Muzur oglasio se na društvenim mrežama povodom posljednjih dešavanja na Ilidži, gdje je iznio informacije da su dva automobila u ovom naselju zapaljena.

Kako navodi Muzur, jedan od automobila koji je zapaljen, vlasništvo je osobe koja je bila na kandidatskim listama Naroda i pravde za Općinsko vijeće Ilidža.

“Poslije izbora, u mojoj mahali ništa nije isto. Već su izgorjela dva automobila, i to, kako kažu, sama se zapalila. Jedan od tih automobila je auto moje kolegice s liste, učiteljice za koju se bore roditelji svih prvačića, ona je majka dva odlična momka reprezentativca BiH u košarci i rukometu. Ona je supruga jednog od najboljih sportista i sportskih radnika s ovih prostora”, poručio je Muzur na svom Facebook profilu.

U nastavku objave, Muzur je pozvao nadležne organe da istraže slučaj te da izuzmu snimke nadzornih kamera na kojima se jasno vidi ko je zapalio automobile.

“Pozivam organe da istraže ove slučajeve. Pozivam ih da izuzmu sve snimke videonadzora iz ulice u kojoj se sve dešavalo, jer se na njima sve vidi. Samo da vas napomenem, nećete moći sakriti niti uništiti videodokaze kao u slučaju 'Dženan Memić', jer sam ja već vidio iste”, zaključio je Muzur, prenio je Klix.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...