ŠTA UČINI, CRNI ĐORĐE: Još jedna prijava protiv Dodikovog ministra saobraćaja i veza...

Postoji još jedna prijava policiji protiv ministra saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske Đorđa Popovića, i to u Brčko distriktu.

  • Politika

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 0

Kako BN saznaje, Popovića je prijavila Vida Tešić zbog uznemiravanja i dolaska 30. oktobra oko 22.30 na njena vrata sa još dvojicom momaka nakon jedne TV emisije, gdje je gostovao te večeri.

Ona u izjavi kaže da zbog straha nije otvarala vrata nego prozor, kroz koji joj je bacio novčanicu i rekao da je "to za komentare koji su išli tokom emisije". 

- Otkuda ti pravo da dolaziš u moje dvorište i na moja vrata? Prijaviću te policiji. Odgovorio je: 'Zovi koga hoćeš!'

alt

Pozvala je policiju, koja joj je uzela izjavu i izuzela novčanicu od 100 KM koju joj je Popović "bacio kroz prozor".

alt

Uplašena žena je zbog stresa koji je doživjela te noći, bila i u Urgentnom centru Brčko distrikta, javlja BN.

Podsjetimo, protiv Popovića je i jučer podnesena jedna prijava Poliicjskoj upravi Bijeljina zbog prijetnji upućenih novoizabranom odborniku DNS-a Savi Popiću. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...