POTRESNO: Objavljena posljednja Maradonina poruka prije smrti, nazvao je očuha svoga sina (AUDIO)

Maradonina smrt je uzdrmala fudbalski svijet, a već danima mnogi se opraštaju od legendarnog El Pibea.

  • Šareni svijet

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 0

Jedan od najboljih igrača svih vremena preminuo je u svomu domu, a sahranjen je u četvrtak u Buenos Airesu.

Argentinski mediji već danima bruje samo o Maradoni i njegovim posljednjim danima života. Dosta prašine diglo se oko doktora koji se brinuo o njemu te dolasku hitne pomoći, što je sada predmet istrage policije.

Također, argentinska televizija "America" objavila je glasovnu poruku koju je Maradona poslao nekoliko sati prije smrti. On ju je poslao Mariju Baudryju koji je u vezi s njegovom bivšom djevojkom Veronicom Ojedom.

Maradona i Veronica su nekoliko godina bili u vezi i zajedno imaju sina Diega Fernanda. Maradona je itekako bio vezan za svog najmlađeg sina, što je pokazala i njegova zadnja poruka.

"Zdravo, Mario. Ovdje Diego. Znam da će ti ovo zvučati nevjerovatno, ali Vero i ja smo u dobrim odnosima i rekla mi je da je s tobom. Čuvaj je i posebno čuvaj mog anđela Dieguita, kojeg ne mogu usporediti ni s kim. Gledaj, ja imam puno djece, ali zbog ovog malog ću osijediti do kraja", poručio je Maradona.

Samo nekoliko sati nakon što je poslao ovu glasovnu poruku, Maradona je preminuo u svom domu.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...