OGLASIO SE I CIK NAKON HAPŠENJA U SREBRENICI: Hoće li biti donesena odluka o poništavanju izbora?

CIK BiH je na jednoj od prethodnih sjednica donio odluku kako će provesti vlastitu istragu u vezi s dešavanjima u Srebrenici zbog eventualnih napravilnosti u izbornom procesu.

  • Mini market

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 0

Povodom akcije SIPA-e koja je provedena u Srebrenici zbog sumnji u izborne pravere, oglasili su se iz Centralne izborne komisije BiH.

- Mi provodimo svoje postupke nevezano za aktuelne događaje. O odlukama CIK-a BiH javnost će biti obaviještena ukoliko i kad budu donesene - kazao je za "Oslobođenje" Željko Bakalar, predsjednik CIK-a BiH.

Kao što je poznato, zbog sumnji da su manipulisali glasačkim listićima za glasanje putem pošte, u Srebrenici su danas uhapšeni Bego Bektić, Enver Hamzić i Muamer Sandžić.

Podsjećamo i da je CIK BiH na jednoj od prethodnih sjednica donio odluku kako će provesti vlastitu istragu u vezi s dešavanjima u Srebrenici zbog eventualnih napravilnosti u izbornom procesu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...