STRAVIČNA NESREĆA U VRANDUKU: Vozač Golfa iz Tešnja zadobio povrede opasne po život

Saobraćaj ovom dionicom se zbog uviđaja odvija jednom trakom zbog čega su se stvorile kolone u oba putna pravca.

  • Hronika

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 0

Na magistralnom putu M-17 između dva tunela u mjestu Vranduk kod Zenice danas se u 12:45 sati dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je povrede opasne po život zadobio vozač automobila Golf 5 iz Tešnja, potvrdio je za “Avaz” dežurni operativni MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

– U čestvovali su teretno vozilo MAN, kojim je upravljao K. M. iz Zenice, i putničko vozilo Golf 5 s vozačem M. H. iz Tešnja. Teške, po život ugrožavajuće povrede zadobio je vozač Golfa i on je prevezen u Kantonalnu bolnicu u Zenici. Uviđaj je u toku - kazao je operativni MUP-a ZDK.

Saobraćaj ovom dionicom se zbog uviđaja odvija jednom trakom zbog čega su se stvorile kolone u oba putna pravca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...