SVE NA JEDNOM MJESTU: "Bosnalijek" osigurao građanima besplatnu i anonimnu online platformu za komunikaciju s ljekarima

Od početka pandemije, "Bosnalijek" je svoje poslovanje maksimalno prilagodio potrebama građana Bosne i Hercegovine te čini i dodatne napore da svojim aktivnostima doprinese bržem i lakšem prevazilaženju posljedica krize. 

  • Društvo

  • 01. Dec. 2020  01. Dec. 2020

  • 0

Svjestan svog značaja za cjelokupno društvo u Bosni i Hercegovini u uslovima pandemije koronavirusa i njenih posljedica, najveći domaći industrijski proizvođač lijekova "Bosnalijek" pokrenuo je nedavno novu internet-platformu pod nazivom “E-ordinacija”. “E-ordinacija” je personalizirano i potpuno besplatno zdravstveno savjetovalište, kreirano s ciljem olakšavanja i ubrzavanja pristupa pouzdanoj zdravstvenoj informaciji.

Online platforma “E-ordinacija” dostupna je na linku www.e-ordinacija.ba, a može joj se pristupiti i putem zdravstvenog portala www.prvozdravlje.com.

Zato što vjerujemo da je adekvatna briga o zdravlju pravo svakog čovjeka, "Bosnalijek" je kreirao ovu internet-platformu koja će služiti kao spona između zdravstvenih radnika različitih specijalizacija i korisnika, odnosno pacijenata kojima su njihovi stručni savjeti ili mišljenja potrebni. U skladu sa principima društveno odgovornog poslovanja, "Bosnalijek" je svima u Bosni i Hercegovini omogućio da potpuno besplatno i anonimno koriste ovu mogućnost.

Ako osjećate zdravstvene tegobe ili trebate savjet u vezi s nekom već dijagnosticiranom bolešću, možete postaviti pitanje. “E-ordinacija” će vas uvezati s vrsnim specijalistima iz različitih grana medicine i farmacije iz cijele Bosne i Hercegovine, koji će vam pružiti savjet u skladu sa sljedećim principima:

- brzo (odgovor na postavljeno pitanje možete očekivati u roku do 72 sata);
- pouzdano (odgovor daju vrhunski stručnjaci iz oblasti medicine i farmacije na koje se pitanje odnosi);
- besplatno (svi odgovori su besplatni);
- sigurno (transfer informacija i podataka koje odlučite podijeliti je siguran, a vaši podaci ostaju tajni).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...