LEGENDARNA GLUMICA SEKA SABLIĆ POSLALA PORUKU POLITIČARU: "Laješ kao pas i lažeš kao pas"

Zbog napada koje je nedavno dobila od poslanika SNS-a, ovaj Sekin skeč postao je popularan na društvenim mrežama.

  • Regija

  • 01. Dec. 2020  02. Dec. 2020

  • 0

Glumica Jelisaveta Seka Sablić prije skoro dvije decenije snimila je zanimljivi skeč u kojem se obraća fiktivnom političaru oštrim riječima, u njenom komičnom maniru: “Nije mi poznato da si do sada nešto rekao, a da nisi slagao, i laješ kao pas i lažeš kao pas. Ti lažeš kako zineš, a ko laže – taj i krade”, poručila je glumica.

Zbog napada koje je nedavno dobila od poslanika SNS-a, ovaj Sekin skeč postao je popularan na društvenim mrežama.

“Uopšte nisam duhovita! Ja sam jedan mrgud i stalno nešto gunđam. Takva sam! Ja u životu ne glumim”, rekla je prije nekoliko godina za sebe Jelisaveta Seka Sablić, koja, suprotno ovoj tvrdnji, svojom harizmom i pozitivnom energijom crta osmijehe publici već decenijama, piše Nova.rs.

Svoju titulu “kraljice komedije” nosi u narodu već dugo, a brojne nagrade i priznanja kao što su: Dobričin prsten, Žanka Stokić, Zlatni ćuran, Pavle Vuisić, Sterijina narada, Zlatna arena i mnoge druge, govore u prilog tome kakva je ona glumica.

Suvišno je pričati o njenim kultnim ulogama poput Kristine iz “Maratonaca”, sekretarice Marijane u “Srećnim ljudima” ili Vere iz serije “Ljubav, navika, panika”.

Ovoga puta obratit ćemo pažnju na njene skečeve, koje je još 2003. godine snimila za svoju publiku.

Jedan od skečeva u kojem opisuje fiktivnog političara, postao je posebno popularan posljednjih dana. Razlog tome vjerovatno je verbalni napad koji je glumica nedavno dobila od poslanika SNS-a, pa su korisnici društvenih mreža ovaj skeč iskoristili kao Sekin “odgovor” na političke napade.

Ovaj video počeo je da se dijeli preko društvene mreže Facebook, a nosi naslov “Seka ispred vremena”.

Jedna korisnica Twittera napisala je ironičan komentar na sadržajovog skeča:

“Ma jok, uopšte ne liči na onoga na koga ste pomislili…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...