KAKVA BRUKA BORE ČORBE: Nije došao na posljednji ispraćaj svom prijatelju iz benda, a...

... nisu ni ostali članovi.

  • Estrada

  • 02. Dec. 2020  02. Dec. 2020

  • 0

Na posljednjem ispraćaju Miše Aleksića, basiste beogradske grupe "Riblja čorba", nisu se pojavili članovi ovog benda, zbog čega pokojnikova supruga nije krila razočarenje pred opelo.

Naime, udovica Miše Aleksića se neposredno pred opelo, na ivici suza i vidno uznemirena, požalila prijateljici koja je došla da izjavi saučešće, zbog toga što članovi "Riblje čorbe", čiji je dio dugi niz godina bio i njen suprug, nisu došli, rekavši: “Razumem sve, ali mogli su da dođu. Razumem da će održati koncert u njegovu čast, ali mogli su danas da ispoštuju”, konstatovala je razočarano supruga preminulog muzičara.

Inače, članovi benda "Riblja čorba" tokom jučerašnjeg dana oglasili su se saopštenjem, prenosi Nova.rs, u kojem su naveli da zbog trenutne epidemiološke situacije neće prisustvovati posljednjem ispraćaju kolege i prijatelja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...