FILIPOVIĆ RASKRINKAO ABAZOVIĆA: „URA kao politički sedativ s opasnim nuspojavama…“

Ne stišava se bura u Crnoj Gori nakon izjave Filipa Adžića.

  • Regija

  • 03. Dec. 2020  03. Dec. 2020

  • 0

- URA je kao politički sedativ za građansko društvo u Crnoj Gori. Služi da lakše progutamo ovakvu vladu. Ali, taj sedativ ima opasne nuspojave koje mogu ne samo uspavati civilni sektor nego ga i dokrajčiti - ocijenio je politički analitičar Ljubomir Filipović komentarišući izjavu Filipa Adžića iz URA-e da je ta partija sugerisala mandataru Zdravku Krivokapiću da Vesna Bratić ne bude ministrica prosvjete, nauke, kulture i sporta.

- Smisao politike u Crnoj Gori kako da Bratić bude tu, ali da prevarimo javnost tako što ćemo je skloniti na nižu poziciju: “Ne kažem da promijeni Bratić, ali da joj da neku manje vidljivu poziciju. To je i bila sugestija Građanskog pokreta URA - naveo je (Filip) Adžić.” Drugim riječima, “nije nama problem Bratićka, znamo se družimo se, nego je isplivala u javnost i pravi nam probleme pa ajde da je skrajnemo neđe malo. Imaće istu platu i beneficije”, napisao je Filipović na svom Facebook profilu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...