INZKO O "POTKIVANJU 2": "Znam miješati beton bez mješalice, lopatom, ali nisam talentovan za montaže snimaka"

"Gospodin Tegeltija je sam priznao da je to njegov glas", kaže Inzko.

  • Mini market

  • 03. Dec. 2020  03. Dec. 2020

  • 0

Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH Milan Tegeltija, komentarišući posljednju aferu koja se veže za njega, optužio je OHR za monitiranje snimka.

Da li ste sudjelovali u montaži, bilo je pitanje upućeno visokom predstavniku Valentinu Inzku tokom gostovanja na N1.

– Ha-ha-ha. Ja bih bio sretan da imam takve tehničke vještine. Ali vjerujte mi, nisam ja tako talentovan za takve stvari. Ja znam miješati beton bez mješalice, lopatom.

To sam se naučio. Gospodin Tegeltija je sam priznao da je to njegov glas. Nije istina ni što je Tegeltija rekao da se miješam u imenovanje sudija. Vjerujte da ne znam 90 posto ljudi koji sjede u VSTV-u, ili 95 posto tužilaca. To sebi ne bih dozvolio – poručio je Inzko.

 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...