TRIVIĆKA O NEŠIĆEVIM PROZIVKAMA: "Očekivala sam niske udarce, ali ne i da oni budu priglupi"

"Istina je da imam političke ambicije i da su se one negdje kroz medije provukle da bih mogla biti kandidat za predsjednika RS-a 2022. godine."

  • Mini market

  • 03. Dec. 2020  03. Dec. 2020

  • 0

Zastupnica PDP-a u NSRS-u Jelena Trivić izjavila je danas da u lideru DNS-a Nenadu Nešiću ne vidi promjene i da je on sve ono, kako kaže, protiv čega se ona bori u politici. Reagirajući na Nešićevu izjavu da je ona "glavna prepreka za promjene u RS-u", Trivićka je odgovorila da je očekivala "niske udarce, ali ne i da oni budu priglupi", prenosi ATV.

"Jeste, istina je da imam političke ambicije i da su se one negdje kroz medije provukle da bih mogla biti kandidat za predsjednika RS-a 2022. godine. I da je sam Draško (Stanivuković) to nekoliko puta izjavio. Istina je i da sam u nekom užem krugu rekla, ako je uslov da mandat za vladu obećam Nešiću, onda tražite drugog kandidata. Za mene postoje politički principi. To Vas je zaboljelo", rekla je Trivićeva.

Nešić je danas za Elta televiziju rekao da je Trivićeva iz PDP-a glavna prepreka za, kako kaže, promjene u Republici Srpskoj te da ona "nije srećna što je Draško Stanivuković pobijedio na izborima za gradonačelnika Banjaluke". Na pitanje o izbornim rezultatima u Prijedoru, gdje je DNS imao svog kandidata za gradonačelnika, Nešić je pozvao PDP na odgovornost.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...