OVOGA SE NEĆE ODREĆI DRAŠKO STANIVUKOVIĆ: Pogledajte kako novi gradonačelnik Banje Luke provodi slobodno vrijeme (VIDEO)

Poznat po tome da je svestran i da voli sport, novi gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković i na novoj funkciji nastavlja starim tempom.

  • Društvo

  • 03. Dec. 2020  03. Dec. 2020

  • 4

Do sada smo ga imali priliku vidjeti kako igra tenis, košarku, stoni tenis, fudbal, jaše konja i trči polumaraton, a danas je slobodno vrijeme proveo na gradskom stadionu trčeći.

S obzirom na to da je posljednjih dana bio aktivan kako u Banjoj Luci, tako i u regionu, Stanivuković je ovo slobodno popodne iskoristio za sport, a vidimo da mu ni kiša ni hladno vrijeme nisu smetali, piše Srpskainfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...