FRUSTRIRANA SUPRUGA: "Muž mi je priuštio tačno osam orgazama - u 17 godina braka!"

Pokušali su razgovarati o tome, ali ništa se ne mijenja. Ona je već počela maštati o seksu s drugim muškarcima.

  • Sex i grad

  • 05. Dec. 2020  05. Dec. 2020

  • 0

Popularni britanski tabloid "The Sun" predstavio je pojačanje u obliku još jedne kolumnistice i savjetnice o vezama i seksu. Odsad će, uz dobro nam poznatu Deidre Sanders, škakljive probleme svojih čitalaca rješavati i Chloe Madeley.

Čim je počela raditi, inboks ove mlade ekspertice ispunila su brojna pisma. Na prvo je već odgovorila. Naime, u rubriku "Ask Chloe" javila se žena koja je u braku 17 godina, ali posve nezadovoljna svojim seksualnim životom.

“Slažemo se odlično i puno smo toga proživjeli zajedno, ali veliki je problem nastao u našoj spavaćoj sobi. Orgazam sam s njime doživjela svega osam puta, i to uz pomoć igračke za seks”, požalila se čitateljica.

“Volim svoga muža i ne želim prekinuti naš odnos, ali ovo moramo promijeniti. Pokušali smo razgovarati o tome, ali ništa se ne mijenja. Čak sam počela maštati o seksu s drugim muškarcima”, priznala je očajna supruga.

Madeley joj je odgovorila vrlo direktno – čini se da razmišljanje o spolnim odnosima s drugim ljudima nije potaknulo čisto nezadovoljstvo u krevetu, već i činjenica da je punih 17 godina u braku, što je dovelo do monotonije.

“U tome nema ništa loše, sve dok samo maštaš. Mislim da bi suprugu trebala jasno dati do znanja koje tehnike ti pomažu da doživiš orgazam, a koje ne. Jednom kada vidi da te uspio zadovoljiti, reci mu da postane malo kreativan. Postoji stvarno bezbroj načina da se međusobno zadovoljite”, napisala je Chloe.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...