NETAČNA INFORMACIJA - SKANDAL U CRNOJ GORI: Ministar u Krivokapićevoj Vladi ne poznaje osnove uređenja njegove države…

Samo što je formirana nova Vlada Crne Gore, već su se počeli redati skandali.

  • Regija

  • 07. Dec. 2020  07. Dec. 2020

  • 0

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović napravio je propust na svom Twitter nalogu, napisavši da je na čelu MUP-a Republike Crne Gore, na šta je ukazao profesor na Bostonskom univerzitetu i bivši ambasador Crne Gore Vesko Garčević.

- Rekao sam sebi da neću da komentarišem individualne poteze pojedinih ministara. Od toga je mnogo važnije opredjeljenje nove Vlade. Ipak, novi ministar unutrašnjih poslova Crne Gore ne poznaje osnove uređenja njegove države. Zvanični naziv države je Crna Gora - ne Republika Crna Gora - ističe Garčević u tvitu.

Sekulović je na Facebooku napisao da ne zna kako je došlo do toga da se nepravilno napiše naziv države, jer u pisanju nije učestvovao, niti je konsultovan.

- Mada reći da je Crna Gora republika ne zvuči mi tako strašno. U svakom slučaju, hvala što se primijetili da bi se greška ispravila - naveo je on.

NAPOMENA:

Gore navedeni tekst je demantovan, jer su navedene netačne informacije. Naime, novi ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović nije autor navedenog tvita. Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopćilo da se ne radi o Twitter nalogu ministra, te da je zloupotrijebljeno njegovo ime i funkcija.

Tačna informacija je da je autor ovog twitter profila italijanski novinar Tomaso Debenedeti, poznati kreator lažnih vijesti. Demant i tačne informacije potražite na OVOM LINKU.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...