LAGUMDŽIJA ZAPAPRIO NIKŠIĆU I BIVŠIM DRUGOVIMA: „Drugovi su, spašavajući SDP BiH od Lagumdžije, spasili Lagumdžiju od sebe samih!"

Bivši predsjednik SDP-a BiH Zlatko Lagumdžija poslao je znakovitu poruku svojim bivšim drugovima.

  • Politika

  • 07. Dec. 2020  07. Dec. 2020

  • 0

Lagumdžija se na Twitteru prisjetio Trećeg vanrednog kongresa SDP-a BiH na kojem su se dogodile promjene na čelu stranke.

Bivši lider SDP-a BiH Zlatko Lagumdžija na Twitteru je postavio link sa Facebook stranice na kojoj stoji sljedeći sadržaj:

„Na današnji dan, prije tačno šest godina, drugovi su, spašavajući SDP BiH od Lagumdžije, spasili Lagumdžiju od sebe samih!

Da, mislim na prvi saf dežurnih moralista i generala poslije bitke ili, kako je to Lagumdžija opisao, "ufantaziranih mladih lavova".

"Znao sam da nisu neki stručnjaci, al' sam vjerovao da su dobri ljudi. Sad vidim da su bolji stručnjaci nego ljudi!"

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...