PRITISAK NA KOALICIJU "MOJA ADRESA: SREBRENICA": I Sadiku Ahmetoviću poslan poziv za saslušanje

"Varaju se ako misle da će nas uplašiti", kazao je Ahmetović.

  • Mini market

  • 07. Dec. 2020  07. Dec. 2020

  • 0

- Još nisam dobio poziv, ali ću se odazvati kada mi bude uručen - kazao je šef Izbornog štaba koalicije "Moja adresa: Srebrenica" Sadik Ahmetović, napomenuvši da zbog toga ne može davati bilo kakve određenije ocjene.

- Ćamil Duraković mi je kazao da mi je upućen poziv, ali ga ja još nisam dobio. Pretpostavljam da je ovo pritisak na koaliciju "Moja adresa: Srebrenica". Međutim, mi smo navikli na ovakvu vrstu pritisaka, jer nam nije prvi put da nam se dešavaju, ali nas oni neće pokolebati. Navikli smo mi na ovakvu vrstu igre i nećemo pristati na bilo kakve pritiske. Ako je cilj ovih pritisaka da mi odustanemo od naše borbe, to se neće dogoditi. Varaju se ako misle da će nas ovim uplašiti - kazao je Ahmetović za "Oslobođenje".

Podsjećamo, član Izbornog štaba koalicije "Moja adresa: Srebrenica" Ćamil Duraković dobio je poziv da se sutra javi u Policijsku stanicu u Srebrenici radi saslušanja u svojstvu svjedoka u vezi s izbornim prevarama u ovoj općini. Duraković je kazao kako je isti poziv upućen i Sadiku Ahmetoviću, ali mu još nije uručen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...