NEVJEROVATAN SNIMAK IZ NJEMAČKE: Lokalni autobus se zaglavio u snijegu, a onda je u pomoć priskočio vozač starog Golfa (VIDEO)

Zanimljiv snimak dolazi iz Njemačke, odnosno Kircheima u okolici Stuttgarta.

  • Auto

  • 08. Dec. 2020  08. Dec. 2020

  • 1

Snijeg je zabijelio ceste, a osim radosti najmlađima, uglavnom s njim dolaze i muke.

Lokalni autobus nije se mogao popeti uzbrdo, a na kraju se i zaglavio u snijegu. No, u pomoć je priskočio vozač u Golfu III. Da se radilo o običnom Golfu sa prednjim pogonom, teško bi se uspeli, ali u pomoć je priskočio model Syncro, sa pogonom na sve točkove, i pokazao se uspješnim u izvlačenju autobusa. Dizelaš sa 90 konjskih snaga i pogonom na sva četiri točka pokazao se dovoljnim.

Pogledajte kako je sve izgledalo…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...