NOVA VLAST U CRNOJ GORI POKAZUJE PRAVO LICE: „Zašto je crnogorsko Ministarstvo zdravlja Kosovo označilo zvjezdicom?"

Ministrica vanjskih poslova Kosova Meliza Haradinaj Stublla tražila je objašnjenje od ambasadora Crne Gore u Prištini Ferhata Dinoshe nakon što je objavljeno da je crnogorsko Ministarstvo zdravlja jučer u zvaničnom dokumentu označilo Kosovo zvjezdicom, bez navođenja fusnote.

  • Regija

  • 09. Dec. 2020  09. Dec. 2020

  • 1

Potom je Ministarstvo zdravlja Crne Gore saopćilo da je u pitanju tehnička greška, koja je u međuvremenu ispravljena.

Ambasador Dinosha je ministrici Haradinaj Stublla rekao da ga je Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore zvanično obavijestilo da je riječ o tehničkoj grešci, koja je ispravljena.

"Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore obavijestilo me je zvaničnim telefonskim pozivom da je riječ o tehničkoj greški, koja je ispravljena i za koju je javno mnijenje već obaviješteno", rekao je ambasador Dinosha u izjavi za RTK live.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...