"BH TELECOM", "SAMSUNG" I DINO MERLIN U NOVOJ PRIČI: Uskoro brojna iznenađenja za publiku (FOTO, VIDEO)

Dok s nestrpljenjem iščekujemo objavljivanje novog albuma Dine Merlina, prvog nakon „Hotela Nacional“ iz 2014. godine, u narednim danima i mjesecima očekuju nas brojne novosti od našeg najpoznatijeg kantautora.

  • Estrada

  • 11. Dec. 2020  11. Dec. 2020

  • 0

Dino je danas posjetio "BH Telecom", gdje se sreo s generalnim direktorom "BH Telecoma" Sedinom Kahrimanom i Esmerom Ćosićem, key account managerom "Samsunga", čime je ozvaničen početak saradnje s ovim kompanijama na novim projektima koje će uskoro ponuditi javnosti.

Nakon objavljivanja singla „Mi“ sa predstojećeg novog albuma, Dino Merlin se pojavljuje i u novom spotu "BH Telecoma" za uslugu Moja TV. Za kreativni koncept i produkciju videospota bio je zadužen kreativni tim sarajevske agencije "Fabrika" na čelu s Bojanom Hadžihalilovićem, a u glavnim ulogama se pojavljuju Dino i Zenit Đozić Zena.

Dino Merlin nije krio zadovoljstvo urađenim poslom i istaknuo je kako je bilo odlično iskustvo snimati spot za "BH Telecom" sa Zenom i "Fabrikom", jer su svi imali iskren pristup i želju da urade najbolje. „Veliko mi je zadovoljstvo biti dio familije 'BH Telecoma' i 'Samsunga'. Već šest godina radim na novom projektu, predano i teško, ali s rezultatima. Pjesme su spremne, a izazov je pričati nove priče, jer svaka je zima duga bez pjesama i priča. Mi spremamo jedan veliki projekt zajedno kako bismo bili most do proljeća i dostavili nadu, utjehu i lijepu pjesmu za sve nas“, izjavio je Dino Merlin.  

Generalni direktor "BH Telecoma" Sedin Kahriman rekao je da je sretan zbog saradnje i partnerstva tri velika brenda "BH Telecoma", "Samsunga" i Dine Merlina. „Izuzetno mi je zadovoljstvo što će, uprkos teškim i izazovnim vremenima u kojima se nalazimo, ovakav vid saradnje doprinijeti da se svim građanima BiH i našim korisnicima vrati nada u bolje sutra i bolje vrijeme, za koje vjerujemo da dolazi. Saradnjom s našom zvijezdom Dinom Merlinom mi našim korisnicima pripremamo brojna iznenađenja. Uradili smo poseban promotivni spot, a najavljujemo i jedno posebno iznenađenje koje uskoro očekuje sve korisnike usluge Moja TV“, rekao je Kahriman.

Zadovoljstvo saradnjom najboljih s najboljim iskazao je i Esmer Ćosić, key account manager "Samsunga", te dodao kako se nada da će zajedno ispričati uspješnu priču i ostvariti uspješan projekt koji će biti dobro prihvaćen kod korisnika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...