SKINULA SE DO KRAJA PA GORKO ZAŽALILA: Zgodna Wanda Nara objavila fotografiju zbog koje se podigla velika prašina, najavila je i tužbu...

Wanda Nara, supruga fudbalera PSG-a Maura Icardija, pokrenut će sudski postupak protiv komičarke Lucijane Littizzetto.

  • Sex i grad

  • 12. Dec. 2020  12. Dec. 2020

  • 0

Italijanska komičarka javno je komentarisala Wandinu fotografiju na kojoj potpuno gola leži na konju i našalila se:

"Konj ima najviše odjeće na fotografiji. Pitam se kako je podignut. Ko zna gdje je vrh sedla završio, ona ga očigledno usklađuje rukama", komentarisala je Littizzetto aludirajući na to da se Wanda na fotografiji samozadovoljava.

Wanda nije željela da šuti, već se odmah oglasila i najavila tužbu.

"Komentari i nasilje ne dolaze samo od muškaraca, naprotiv. U 2020. godini još možemo naći takve žene. Morat će odgovarati na sudu za svoje seksističke komentare", poručila je Wanda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...