OPASNO SE ZAKUHALO ZBOG IZJAVE BISERE TURKOVIĆ: Stevandić žestoko napao ministricu vanjskih poslova, Mektić mu još žešće uzvratio…

Žustra polemika vodi se na društvenim mrežama zbog izjave ministrice vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisere Turković.

  • Politika

  • 13. Dec. 2020  

  • 4

Nakon žestokog napada na ministricu vanjskih poslova BiH od strane predsjednika Ujedinjene Srpske Nenada Stevandića, oglasio se i bivši ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić.

„Ne obmanjuj, vi ste je izabrali na poziciju ministra i bili protiv njene smjene na posljednjoj sjednici PSBiH“, poručio je Mektić Stevandiću.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...