„KAKO TE NIJE SRAMOTA, TI SI DIO TOGA…“: Dragan Mektić žestoko raspalio po Ružici Jukić, otkrio zbog čega su mu napakovali optužnicu

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić ekspresno je odgovorio bivšoj članici VSTV-a Ružici Jukić.

  • Mini market

  • 14. Dec. 2020  14. Dec. 2020

  • 2

Mektić je reagirao na vijest objavljenu na portalu „Slobodna Bosna“, u kojoj Ružica Jukić „progovara“ o brojnim aferama u toj pravosudnoj instituciji.

Bivša članica Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Ružica Jukić objavila je, naime, post na Facebooku "Tko je od vas bez grijeha, neka prvi baci kamen?!!“, koji je uputila svim kolegama u pravosudnoj zajednici, svim medijima, svim stranim ambasadama, OSCE-u i OHR-u, koji možete pročitati ovdje.

Nije dugo trebalo za prvu reakciju.

„E, o ovome ja javno govorim pet godina, problem je u pravosuđu i sad se klupko počelo odmotavati. Svašta će tu još biti. I zato mi nismo imali borbe protiv korupcije i zato su meni montirali optužnicu. Kako te nije sramota sad o tome govoriti. Ti si dio toga“, poručio je Mektić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...