OVO JE VIDJELO VIŠE OD 15 MILIONA LJUDI: Zgodna Demi Rose osvanula u seksi izdanju, fanovi u transu...

Na Instagramu je prati više od 15 miliona ljudi, a većina onih koji su joj komentirali tu objavu, pisala je da se preoskudno odjenula.

  • Show

  • 14. Dec. 2020  14. Dec. 2020

  • 0

Manekenka Demi Rose (25) dugo je bila kod kuće zbog pandemije koronavirusa, bojala se da se i ona ne zarazi, ali sada je očito ta bojazan iza nje. Ovih dana posjetila je Afriku, tačnije Tanzaniju.

- Ovo mi je bio najbolji dan u životu. Najbolja ekipa. Afriko, predivna si - napisala je influenserica.

Na Instagramu je prati više od 15 miliona ljudi, a većina onih koji su joj komentirali tu objavu, pisala je da se preoskudno odjenula.

Već idući dan pozirala je u korzetu, koji je usmjerio pažnju mnogih na njezinu bujnu stražnjicu. Doduše, objavila je dvije fotografije, a na drugoj je fokus na grudima tako da su joj veće šanse da će oraspoložiti sve one koji je prate. 

24sata

Foto: Instagram

- Ja ću vas voditi kroz safari - pojasnila je Demi.

24sata

Foto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...