SAM U TORNJU JEDAN ČOVJEK SJEDI: Radončić ne krije razočarenje današnjim otkazivanjem sastanka članova Predsjedništva BiH s ruskim šefom diplomatije

Samo nekoliko stvari je konstantno u političkom djelovanju Fahrudina Radončića. Prva, da uvijek podržava Milorada Dodika i Dragana Čovića, iako to nekada zna vješto prikriti. I druga, da ne može prežaliti što je tri puta gubio na izborima i nikada neće postati član Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

  • Mini market

  • 15. Dec. 2020  15. Dec. 2020

  • 10

Svoju alijansu s Dodikom i Čovićom, kao i svoje frustracije, pokazao je još jednom i danas. "Dnevni avaz" (novina za koju Radončić tvrdi da radi kao „konsultant“) današnje poteze Željka Komšića i Šefika Džaferovića, koji su odbili sastati se sa ministrom vanjskih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom, pokušao je najprije minimizirati na svojoj naslovnici da bi potom krenuo u akciju osuda takvih poteza, koji su dobili podršku javnosti.

Foto: Avaz.ba / Printscreen

Frustracija Radončića što je nakon posljednjih izbora prestao biti relevantan političar, može se pročitati iz svakog naručenog teksta koji je u toku dana objavljen. Neostvarene političke ambicije Radončića više nisu samo problem njegove stranke Saveza za bolju budućnost, već sada počinju da štete i njegovim poslovnim projektima, poput "Dnevnog avaza".

Foto: Avaz.ba / Printscreen

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...