JE LI NA POMOLU RAT U SVLAČIONICI BARCELONE?: Na žestoke kritike Pjanića Koeman dao KRATAK ODGOVOR

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić stigao je početkom ove sezone u Barcelonu kao veliko pojačanje iz Juventusa.

  • Sport

  • 15. Dec. 2020  16. Dec. 2020

  • 0

Pjanić je odlučio nakon četiri sezone da napusti Juventus i potpiše za Barcelonu, a u suprotnom pravcu otišao je Arthur Melo. No, bh. veznjaku u katalonskom klubu trenutno ne ide baš kako je zamislio.

Bh. reprezentativac ima dosta manju minutažu od očekivanog, a u nedjelju je s klupe odgledao pobjedu Barcelone protiv Levantea. Jasno je da Pjanić nije baš "kliknuo" s Ronaldom Koemanom kojeg je kritikovao nedavno.

Pjanić je rekao da nije navikao na ovakav status u ekipi jer je uvijek bio standardan gdje god je igrao. O svemu tome danas je pričao i Koeman pred sutrašnji duel protiv Real Sociedada. Jedan od novinara pitao je za Pjanićevu situaciju, a Nizozemac je otkrio da je razgovarao s bh. veznjakom o svemu.

"Razgovarali smo o njegovoj situaciji i o stvarima koje mora popraviti, ali sviđa mi se njegov stav", kratko je rekao Koeman i nije htio više da priča na tu temu.

Pjanić je od dolaska u Barcelonu odigrao 12 mečeva u svim takmičenjima, a u La Ligi je upisao svega 170 minuta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...