NOVI SKANDAL U MADRIDU: Igrači Athletic Bilbaa se uhvatili za glavu, nisu mogli vjerovati šta radi glavni sudija (VIDEO)

Real Madrid pobijedio je Athletic Bilbao u 13. kolu španske La Lige s velikih 3:1 te se tako izjednačio na vrhu s Real Sociedadom i Atletico Madridom, koji ima dvije utakmice manje.

  • Sport

  • 16. Dec. 2020  16. Dec. 2020

  • 0

Golove za Real Madrid zabili su Karim Benzema, koji je bio strijelac za dva odlučujuća gola, i Toni Kroos, koji je zabio na samom kraju prvog dijela. Jedini pogodak za Bilbao postigao je Ander Capa u 52. minuti susreta.

Ono što je obilježilo cijelu utakmicu je drugi žuti i crveni karton za Raula Garciju u 13. minuti, čime je put do pobjede znatno olakšan Madriđanima. 

Španski mediji nemaju dilemu oko toga da je Garcia ispravno isključen, međutim veliku mrlju na suđenje Jesusa Gil Manzanoa, kojeg, inače, u Španiji redovno optužuju da pomaže "kraljevskom klubu", dala je nešto ranija situacija. Naime, neposredno prije nego što je Garciji dodijelio drugi žuti karton, desio se vrlo sporan trenutak u kaznenom prostoru Real Madrida, koji je, prema ocjeni stručnog saradnika madridskog lista "Marca", očigledan jedanaesterac.

"Treći ugao kamere nam pokazuje da Carvajal gura igrača Athletic Bilbaoa, koji gubi balans", rekao je Andujar za Radio Marca, te dodao da je "Gil Manzano trebao svirati penal".

Pogledajte cijelu situaciju:

Slijedi i nastavak:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...