VARAO ŽENU GDJE GOD JE STIGAO: NBA igrač potpuno poludio za 22 godine starijom gospođom, a tek kad vidite njene nove fotke na Instagramu...

Iako Larsa tvrdi da među njima nije bilo apsolutno ništa, činjenica da su viđeni skupa potpuno je opovrgla njezine izgovore, a i Malik radi sve kako bi se znalo da je s njom.

  • Sex i grad

  • 16. Dec. 2020  16. Dec. 2020

  • 0

NBA košarkaš Malik Beasley našao se u centru pažnje u proteklom periodu, i to nakon što je zbog 22 godine starije Larse Pippen odlučio da na ulicu izbaci suprugu i dijete.

Igrač Minnesota Timberwolvesa je suprugu Montanu Yao varao na sve strane, a nedavno je uhvaćen sa 46-godišnjom Larsom Pippen, suprugom NBA legende Scottieja Pippena.

Iako Larsa tvrdi da među njima nije bilo apsolutno ništa, činjenica da su viđeni skupa potpuno je opovrgla njeznije izgovore, a i Malik radi sve kako bi se znalo da je sa njom.

           

Izvor: Instagram

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...