LIVERPOOL SLAVIO PROTIV TOTTENHAMA U POSLJEDNJOJ MINUTI, ALI SVIJET BRUJI O SUKOBU TRENERA: Nakon verbalnog okršaja Kloppa i Mourinha, poznato šta su jedan drugom rekli

U sjajnoj utakmici "Redsi" su do pobjede stigli u 89. minuti pogotkom Roberta Firmina, a nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, desila se zanimljiva scena.

  • Sport

  • 17. Dec. 2020  17. Dec. 2020

  • 0

Jose Mourinho i Jurgen Klopp razmijenili su nekoliko riječi, a Jose je bio poprilično nervozan. Nakon utakmice, obojica su otkrila šta se dešavalo:

"Rekao sam mu da je bolji tim izgubio. Nije se složio s tim, ali to je njegovo mišljenje", rekao je Jose Mourinho, koji je, također, razočaran Kloppovim ponašanjem.

"Da sam se ja ponašao kao on pored terena, odmah bi me isključili. Da li biste vi željeli uzeti semafor od četvrtog sudije? Ne govorim ovo tek tako. Tužan sam", rekao je Mourinho.

Klopp je bio malo mirniji nakon svega.

"Jose mi je rekao da je 'bolji tim izgubio'. Nije spomenuo moje ponašanje. Ako jeste, onda je moj engleski lošiji nego što mislim. Nemam pojma o čemu se radi", istaknuo je Klopp.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...