DRAMA U SARAJEVU: Policija pucala na razbojnika, on pobjegao u svoj stan pa cijela porodica nasrnula na...

Policajci su imali pune ruke posla.

  • Hronika

  • 18. Dec. 2020  18. Dec. 2020

  • 0

Prava drama odigrala se jučer u sarajevskoj općini Ilidža prilikom pokušaja kontrole muškarca, saznaje „Avaz“.

Policajci su, naime, legitimisali Muhameda Zijadića, koji se sumnjiči da je u ranijem periodu počinio krivična djela razbojništvo i nanošenje povreda. Zijadić je tom prilikom nasrnuo na policajce koji su, štiteći vlastite živote, pucali na drskog pljačkaša.

Tu nije bio kraj drami. Zijadić je pobjegao u svoj stan, gdje su ga locirali istražitelji. Tada je kompletna porodica Zijadić, tačnije otac, majka i sestra Muhameda, nasrnula na policajce.

Policajci su imali pune ruke posla, ali su, na koncu, savladali pljačkaša i članove njegove porodice.

Mirza Hadžiabdić, portparol sarajevske policije, potvrdio je za „Avaz“ da su privedene četiri osobe, ali nije iznosio više detalja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...