ŽELJKO KOMŠIĆ P(R)OZVAO KOLEGU IZ PREDSJEDNIŠTVA: "Pozivam Dodika da konačno otkrije ko mu je dao ukradenu ikonu"

Željko Komšić, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Demokratske fronte, na svom Facebook profilu opet se dotakao Milorada Dodika, inače predsjedavajućeg najvišeg izvršno-političkog državnog organa, u vezi s aktuelnim skandalom s ikonom.

  • Mini market

  • 18. Dec. 2020  18. Dec. 2020

  • 4

- Pozivam gospodina Dodika da javnosti konačno otkrije ko mu je dao ukradenu ikonu - kratka je i jasna poruka Željka Komšića.

Podsjećamo, za vrijeme posjete ministra vanjskih poslova Rusije Sergeja Lavrova našoj državi Milorad Dodik mu je poklonio pozlaćenu pravoslavnu ikonu koja je, kako se kasnije otkrilo, porijeklom iz Luganska, dijela Ukrajine koji je pod kontrolom ruskih separatista.

Također, objavljena je informacija da je ovaj predmet star skoro 300 godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...