NOVE INFORMACIJE IZ OPĆE BOLNICE: Zdravstveno stanje akademika Abdulaha Sidrana danas je...

Sidran godinama ima dijabetes, a već je u osmoj deceniji života što su otežavajući faktori u borbi sa zarazom koronavirusom. 

  • Vijesti

  • 19. Dec. 2020  

  • 2

Zdravstveno stanje akademika Abdulaha Sidrana koji je hospitaliziran 7. decembra u Općoj bolnici "Prim.dr. Abdulah Nakaš" zbog komplikacija izazvanih koronavirusom i danas je nešto stabilnije. Prije dva dana odjeknula je vijest da je naš najveći živući pjesnik u teškom stanju ali prema informacijama Patrije vitalni parametri akademika danas su se poboljšali. 

Sidran godinama ima dijabetes, a već je u osmoj deceniji života što su otežavajući faktori u borbi sa zarazom koronavirusom. 

Proteklih dana brojne javne ličnosti, ali i građani upućuje želje za što bržim ozdravljenjem Abdulaha Sidrana, a porodici riječi podrške, piše Nap.ba.

Ljekari Opće bolnice čine maksimalne napore kako bi akademik prošao kroz ovu bitku. 

I Novinska agencija Patria pridružuje se željama za oporavkom našeg akademika. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...