ČOVJEKU NIJE DOBRO: Procurila lista igrača Barcelone koji su svojim igrama razočarali Ronalda Koemana, sad je sve jasno...

Nogometaši Barcelone prekjučer su na svom terenu remizirala protiv Valencije (2:2) u meču 14. kola španske La Lige.

  • Sport

  • 21. Dec. 2020  21. Dec. 2020

  • 0

Katalonski klub odigrao je još jednu blijedu partiju na svom terenu i na kraju osvojio samo jedan bod. Velike kritike nakon utakmice dobio je Ronald Koeman, koji je u ovom meču probao nekoliko formacija, ali niti jedna nije upalila.

Ono što mu mnogi zamjeraju jesu izmjene u finišu meča, kada izvodi napadača, a ubacuje stopera, što je i jučer uradio iako je njegov tim išao po pobjedu.

Također, Koeman je i jučer Pjaniću dao svega nekoliko minuta i nevjerovatno je kakav status bh. reprezentativac ima od dolaska u Barcelonu.

O tome je pisala i ugledna "Marca", koja prenosi da Koeman zbog svojih odluka tone dublje i dublje. On je razočaran nastupima pojedinih igrača u koje gubi povjerenje, a među njima je i Pjanić.

Pored Pjanića, na listi su još: Lengled, Coutinho, Tincao, Riqui Puig, Griezmann, Busquets i Braithwaite. No, nevjerovatno je da su tu Pjanić i Riqui Puig, koji gotovo da i ne igraju, dok "nezadovoljstvo" Griezmannom, Busquetsom, Coutinhom i Braithwaitom nizozemski trener iskazuje na taj način što ih uporno gura u početni sastav iako očigledno nisu u formi.

Nizozemac traži krivicu u igračima, što je sigurno pogrešan pristup, jer je jasno da ni njegove odluke nisu bile najbolje. Ipak, ono što ga tješi jeste da mu je trenutna uprava pokazala povjerenje, ali to bi se moglo promijeniti 24. januara, kada će Barcelona dobiti novog predsjednika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...