NEVIĐEN SKANDAL: Procurile intimne fotografije zvijezda Atletico Madrida, obojica su bila s istom djevojkom

Diego Costa i Gabriel Jesus, napadači Atletico Madrida i Manchester Cityja, našli su se u centru pažnje svjetskih medija nakon bizarnog skandala.

  • Sex i grad

  • 21. Dec. 2020  21. Dec. 2020

  • 0

Naime, britansku tabloid "The Sun" objavio je njihove intimne fotografije i uz njih donio nevjerovatnu priču o tome kako su otkrivene. 

alt

"The Sun" tvrdi da su fotografije pronađene u Bibliji u jednoj humanitarnoj trgovini, a na njima se vidi kako Costa i Jesus, svaki posebno, uživaju u društvu iste ženske osobe. 

Navodi se da je samu Bibliju u humanitarne svrhe donijela jedna djevojka, čije je objašnjenje bilo da se "njen prijatelj želi riješiti nekih stvari".

Naravno, nogometaši su odmah prepoznati i njihove fotografije su osvanule u javnosti, ali za sada nije poznato kada su one nastale.

alt

Izvor: Twitter

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...