POVODOM OBILJEŽAVANJA 70 GODINA POSTOJANJA: „Bosnalijek“ želi prigodnim poklonima obradovati građane BiH koji 10. januara 2021. slave...

Povodom obilježavanja 70 godina od početka rada, "Bosnalijek" je odlučio uručiti poklone svim građanima Bosne i Hercegovine koji 10. januara 2021. godine slave 70. rođendan.

  • Društvo

  • 21. Dec. 2020  21. Dec. 2020

  • 0

"Ovim putem pozivamo sve građane Bosne i Hercegovine koji 10. januara naredne godine pune 70 godina, da se jave na broj telefona: 033/254-496 ili na e-mail adresu: info@bosnalijek.ba kako bismo dogovorili sve potrebne detalje u vezi sa isporukom prigodnih poklona."

Kompanija "Bosnalijek" u proteklih sedam decenija prošla je kroz različite faze razvoja i izrasla u najvećeg domaćeg proizvođača lijekova i drugih farmaceutskih proizvoda. Jedan je od regionalnih lidera u svojoj branši, posluje na tri kontinenta i izvozi svoje proizvode u više od 20 država svijeta.

Generalni direktor "Bosnalijeka" Nedim Uzunović kaže da je tokom svih ovih godina "Bosnalijek" uvijek bio važan dio domaće ekonomije, ali prije svega siguran oslonac svim građanima i zdravstvenim radnicima u teškim periodima.

„Tako je bilo tokom ratnih godina, tokom velikih prirodnih nesreća, poput poplava iz 2014. godine, a naročito u toku 2020. godine i pandemije Covida-19, jer je 'Bosnalijek' od prvog dana ove krize, koja i dalje traje, u potpunosti posvećen zadovoljavanju potreba zdravstvenih ustanova i građana Bosne i Hercegovine. Naše zdravstvo i naši građani tokom proteklih sedam decenija uvijek su mogli da se oslone na 'Bosnalijek', a ujedno je i 'Bosnalijek' mogao da se osloni na njih te da kontinuirano raste zahvaljujući povjerenju svih naših kupaca. Uvjereni smo da će u vremenu pred nama ova veza biti još čvršća te da će 'Bosnalijek' nastaviti svoj uspješan razvojni put, a da će građani i zdravstvene ustanove u BiH uvijek biti redovno i sigurno snabdjeveni svim našim kvalitetnim proizvodima“, poručio je Uzunović.

Ova simbolična akcija uručivanja poklona građanima Bosne i Hercegovine koji su rođeni na dan kada je "Bosnalijek" počeo sa radom prije 70 godina, početak je  obilježavanja ovog vrijednog jubileja, koje će trajati tokom cijele 2021. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...