OVO JE VIDJELO VIŠE OD 15 MILIONA LJUDI: Bujna manekenka otišla u Afriku pa objavila najčudnije fotke ikada…

No, jedna stvar je ostala ista - bujni dekolte koji čak ni žirafi nije uspio promaknuti.

  • Show

  • 22. Dec. 2020  22. Dec. 2020

  • 0

Bujna manekenka Demi Rose (25) skoknula je do Kenije, čime se odmah pohvalila na društvenim mrežama. No, ako ste mislili da je tamo otišla na klasično fotkanje, prevarili ste se. Ova atraktivna dama u Africi je ni manje ni više nego - hranila žirafu!

Čak je boju haljine uskladila s ovom simpatičnom životinjom. No, jedna stvar je ostala ista - bujni dekolte koji čak ni žirafi nije uspio promaknuti.

 24sata

Foto: Instagram

- Ljubavna priča - napisala je Demi u opis objave koju je na Instagramu u kratkom roku lajkalo više od 200.000 fanova.

24sata

Foto: Instagram

Očekivano, komentara ni sada nije nedostajalo... Inače, manekenka se nedavno našla u centru pažnje kada je priznala da su je vršnjaci zlostavljali u školi.

- Imala sam 14 godina kad su me počeli maltretirati u školi... Htjela sam steći prijatelje izvan tog okruženja pa sam većinu vremena provodila na internetu. Zanimala me i virtuelna stvarnost, stalno sam bila za računarom, a onda se pojavio MySpace i ja sam napokon pronašla 'svoj poziv' - rekla je Demi za "Daily Mail".

24sata

Foto: Instagram

Britanka se školovala za kozmetičarku, ali je odustala od obrazovanja zbog lošeg ponašanja vršnjaka i profesora.

24sata

Foto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...